Logare  

Bine ati venit !Arata si pe  

livrare prin FAN Courier  

TARIFE NATIONALE :
Primul kg. : 25,00 lei (plic sau colet)
Fiecare kg suplimentar : 2,00 lei
TARIFE LOCO :
Primul kg. : =>15,00 lei (plic sau colet)
Fiecare kg suplimentar : 2,00 lei
Tarifele nu contin TVA (24%).
FAN Courier nu percepe indice de combustibil

Suport Online  

Termeni si conditii

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor inainte de a cumpara piese din dezmembrari auto.
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. Gilda Galati nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

Gilda Galati respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina http://gildagalati.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra.

Astfel, GILDA GALATI poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre GILDA GALATI, fara a incalca legile romanesti si internationale.
Pentru orice probleme legate de produse, servicii sau alte informatii prezentate in site va rugam sa ne contactati.

© 2018 - Gilda Galati
   
| Sâmbătă, 20. Ianuarie 2018 || Designed by: LernVid.com || Created by linksArchive|